Kasım 2020’de E-Ticaret Siteleri Neler Yapacak?

Black Friday, Cyber Monday, 11.11 ve diğerleri ile ilgili tüm detayları bu yazımızda bulabilirsin.

Kasım ayının gelişiyle birlikte, artık alıştığımız üzere bir çok e-ticaret kampanyası da başlıyor. Dijital pazar-yerleri iddialı kampanyalarını birer birer açıklıyorlar. E-satış açısından büyük bir pazar durumunda olan ülkemizde de bu dönemde bir çok avantaj yakalamak mümkün. Eğer sen de bütün yıl bu sezonu beklediysen, bize kulak ver. ininal olarak bu yazımızda kasım ayında kaçırılmayacak fırsatları listeledik. 

Hepsiburada Efsane Kasım İndirimleri Türkiye’de e-ticaret denilince ilk akla gelen isimlerden biri Hepsiburada. Kasım ayına özel onlarca fırsat Hepsiburada’nın Efsane Kasım kampanyasıyla önümüze geliyor. Yılda bir kez gelen efsane indirimler, elektronikten kozmetiğe, giyimden süpermarkete, oyuncaktan kitap kırtasiyeye kadar bir çok farkı ürün grubunda yüzlerce fırsat sunuyor fakat Hepsiburada bununla da kalmıyor ve Dört Dörtlük Efsane Kampanya ile her gün yenilenen 3 saatlik şahane indirimler yapıyor. Ayrıca Fenomenlerin Seçtiği Efsane Ürünler kampanyası ile, televizyon ve Youtube’dan tanıdığımız ünlülerin seçtiği birbirinden farklı kategorilerdeki listeler ile yüzde 70’e varan indirimler yapıyor.

n11 11.11 Yılın İndirim Şovu En başarılı ve en çok çeşit ürün sunan online alışveriş sitelerinden biri olan n11, her yıl olduğu gibi bu yıl da adından çok söz ettiren 11.11 indirimleri ile karşımızda. İndirimler bütün hafta boyunca sürüyor olacak. 11.11 tarihi, aslında Çin’de “Yalnızlar Günü” olarak ortaya çıkan ve daha sonra tüm e-ticaret kampanyalarının gözbebeği haline gelmiş bir tarihtir. Biz de n11 sayesinde 11.11 indirimlerinden yararlanıyoruz. Kasım ayında n11, onlarca kategoride yüzlerce indirimli ürün satacak. Bunun yanında kuponmatik uygulaması ile de çarkı çevirerek kupon sahibi olabiliyorin. Çok sayıdaki indirimli ürün ile n11, bu kasım ayında da yine şov yapacağa benziyor.

Trendyol Süper İndirim Günleri ve Black Friday E-ticaret konusunda diğer bir dev firma olan Trendyol da bu kasım ayında yüzümüzü güldürüyor. Bir çok ünlü markanın indirim fırsatlarının yanı sıra, özellikle Trenyol’un kendi markası olan Trendyol Milla, genç kadınlara özgü tarzı ile giyimde yüzde 70’e varan indirim fırsatı sağlıyor. Bunlara ilave olarak özellikle 3 saatte bir gelen fırsat ürünlerini yakalayarak, ünlü markalardan çok ucuza alışveriş yapabilirsin. “Yılın en büyük indirimine hazır mısınız?” diyerek iddialı gelen Trendyol, 26-29 Kasım’da da Black Friday ile karşımızda olacak. Genelde 1 gün olan indirim süresi bu yıl yoğun istek üzerine birkaç gün boyunca devam edecek. Özellikle bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, giyim, ayakkabı ve süpermarket ürünlerinde aklını başından alacak bir alışveriş 26 Kasım 00.00’da seni bekliyor.

Gittigidiyor Kazananlar Klübü Günü Kazananlar Kulübü’ne katılanlar GittiGidiyor’un fırsatlarla dolu dünyasında ekstra indirimler kazanma ve kişiye özel indirimlerden yararlanma şansına sahip oluyor. Milyonlarca üründe yüzde 75’e varan indirimler içinden kendi ihtiyacına göre olanı kolayca bulabilirsin. Fırsatları yakalamak ve indirimlere ek ekstra indirimlerden yararlanmak için tek şart Kazananlar Klübü’ne üye olman. Ayrıca her gün popüler ürünlerde fırsat yakalamak için Yıldızlar Geçidi’ne göz atman yeterli.

Medimarkt’ta Şahane Kasım Fırsatları ve Cyber Monday Avrupanın 1 numaralı elektronik perakendecisi Mediamarkt Şahane Kasım fırsatları ile geliyor. Kendin ve sevdiklerin için birbirinden harika ürünler 13-16 Kasım’da Şahane Kasım, 27 Kasım’da Black Friday ve hemen ardından Cyber Monday yani Siber Pazartesi ile takip eden pazartesi günü bizlerle olacak. Teknoloji severler için, popüler markalardaki yılın en büyük teknoloji indirimleri kaçırılmayacak türden. E-ticaret kampanyaları içinden beğendiğin ürünlerin ödemesini ininal Kart ile hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsin. Türkiye genelinde binlerce noktadan, sözleşme ve yaş sınırı olmadan alabileceğin bir para kartı olan ininal Kart, tüm alışveriş sitelerinde geçerlidir. Bunun yanı sıra, ininal Cüzdan ile harcamalarını kolayca takip edebilir, tüm işlemlerine telefonundan kolayca ulaşabilirsin.