Epic Games Store’daki Hafta Sonu Fırsatları

Epic Games bu hafta için Conan Exiles ve Hue olmak üzere, 2 farklı oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarının indirmesine izin veriyor.

Popülerliği her geçen gün biraz daha artan Epic Games oyun platformu, 2019 yılında yaptığı bir duyuru ile her hafta bir ya da birkaç oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunacağını ve bu etkinliğini 2020 yılı başına kadar sürdüreceğini açıklamıştı, ancak etkinlik bu yıl da devam ediyor. Epic Games bu hafta için Conan Exiles ve Hue olmak üzere, 2 farklı oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarının indirmesine izin veriyor. Bu etkinlik sayesinde, normalde 42 TL vererek sahip olabileceğimiz 2 oyunu ücretsiz olarak indirip oynama imkanına kavuşmuş olduk. ininal olarak, bu yazımızda Epic Games tarafından düzenlenen hafta sonu fırsatları ile ilgili çeşitli bilgileri paylaştık.

Epic Games Hafta Sonu Fırsatlarından Nasıl Yararlanabilirim?

Öncelikle, Epic Games tarafından geliştirilen uygulamayı bilgisayarına indirmen ve kurulumunu yapman gerekiyor. Ardından, eğer varsa kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapmalısın. Platforma giriş yapmak ve hafta sonu fırsatlarından yararlanmak için Gmail, Facebook gibi hesaplarını kullanabilir ya da yeni bir hesap oluşturabilirsin. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra, ekranın sol tarafındaki menüde yer alan Store (Mağaza) seçeneğine tıkladığında, ücretli ve ücretsiz oyunların listelendiği sayfa açılacak ve bu kısımda yer alan oyunlardan istediğin herhangi birini indirip, oynayabileceksin. Epic Games Store, mağazanın en görünür kısmında hafta sonu fırsatları içerisinde yer alan ücretsiz oyunları listeliyor. Daha önce de söylediğimiz gibi, bu hafta Conan Exiles of Old ve Hue adlı oyunları ücretsiz olarak indirebilir ve oynayabilirsin.

Aynı ekranda, bu hafta için geçerli ücretsiz oyunlarla birlikte, önümüzdeki hafta ücretsiz olacak oyunları da görebilir, istediğin oyun ücretsiz olarak paylaşıldığında indirebilirsin.

Conan Exiles

Conan Exiles oyunu, Barbar Conan’ın dünyasında geçen ve bol miktarda savaş yeteneği gerektiren bir oyun. Oyunu, arkadaşlarınla oynayabileceğin gibi diğer online oyuncularla da oynayabilirsin. Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemlerinin 64 bit olan sürümlerinde oynanabilmektedir. En azından 6 GB Ram isteyen oyun için ideal olan Ram miktarı 8 GB ve yukarısı olarak belirtilmiş. 69 GB depolama alanına ihtiyaç duyan Conan Exile için harici bir ekran kartı öneriliyor.

Hue

Bulmaca oyunu olan Hue’da, annesini arayan bir kahraman başrolde. Renkli parçaların ortaya çıkarıldığı ve tehlikeli gri toprakların keşfedildiği oyun, renk körleri için de sembol desteği sunuyor. Conan Exiles sadece Windows işletim sistemlerinde oynanabiliyorken, Hue hem Windows hem de Mac OS seçeneği ile geliyor. Windows XP, Vista, 7, 8 ve 10 işletim sistemlerinin hem 32 bit hem de 64 bit sürümlerinde sorunsuz olarak oynanabilen Hue için 2 GB Ram ve 400 MB depolama alanı yeterli geliyor. Ekran kartı olarak da güncel bilgisayarların neredeyse tamamının sorunsuz bir şekilde oynatacağı Hue, her yaştan oyunculara hitap ediyor.

Apple tarafında ise, Mac OS X 10.9 veya yukarısı işletim sistemi olan bilgisayarlarda Hue oynamak mümkün oluyor. PC’de olduğu gibi Mac tarafında da 2 GB Ram ve 400 MB depolama alanı yeterli geliyor.

Epic Games Store’daki Ücretli Oyunları Nasıl Satın Alabilirim?

Epic Games Store, her tarz ve fiyata sahip oyunları kullanıcılarına sunuyor. Epic Games Store içerisinde yer alan oyunlardan herhangi birini satın almak istediğinde, oyuna tıklayıp, sayfasına girdiğinde, sağ alt köşede “Şimdi Satın Al” butonunu göreceksin. Butona tıkladığında, karşına ödeme sayfası gelecek ve bu sayfadan ödeme işlemini gerçekleştirdikten sonra, oyunu indirmeye başlayabilirsin. Epic Games Store’daki satın alma işlemleri için kullanabileceğin yöntemlerden biri de ininal’dır. ininal Kart ile istediğin oyunu hızlı ve güvenli bir şekilde indirip, oynamaya başlayabilirsin.

En yeni oyunlar, Espor turnuvaları, püf noktaları, ürün geliştirmeleri, ininal’in düzenlediği kampanyalar ve diğer her şey için blog sayfamızı takip edebilirsin.