Steam 2020 Yaz İndirimleri Başlıyor

Her yıl olduğu gibi Steam’in büyük yaz indirimi 25 Haziran 2020 tarihinde başlıyor. Bu dönemde %90’lara varan indirimler ile karşılaşacağın için biraz şaşırabilirsin.

Tabii ki her şey bununla sınırlı değil. ininal’ın geleneksel kampanyası Epic Haziran başlıyor ve böylece Steam Yaz İndirimleri kapsamında aldığın oyunlar çok daha ucuza geliyor.

Steam 2020 Yaz İndirimlerinde Hangi Oyunlar Alınır?

2020 Steam yaz indirimlerinde karşına çok sayıda oyunun çıkacak. Tabii ki hepsini satın almak istediğinin farkındayız. Ancak hala Steam istek listende eksik oyun varsa dikkat edebileceğin bazı seçenekler şöyle:

Sea of Thieves: Korsan denildiğinde akla gelen ilk şeylerden biri yağmalama, diğeri de mücadeledir. Sea of Thieves bu iki mekaniği de sunduğu gibi bunu arkadaşlarınla da paylaşmana olanak tanıyor. Saatler boyunca geminle denizlerde cirit atacağın oyun, “Steam Yaz İndirimleri”nin gözdeleri arasında yer alıyor.

Mount & Blade ii: Bannerlord: Uzun yıllar boyunca beklenen ve çıktığı ilk haftalarda milyonluk satışı geçebilen oyunlardan olan M&B II Bannerlord, Orta Çağ’ın kılıç, kalkan, ok ve diğer tüm mekaniklerini sunuyor. Buna ek olarak Türklerin elinden çıkması ile de gönülleri bir kez daha fethetmeyi başarıyor. Senin için kısa bir süre önce hazırladığımız M&B II Bannerlord incelemesi dışında oyun hakkında tek söyleyebileceğimiz şu: Herkes en az bir kere bile olsa bu deneyimi yaşamalı.

Resident Evil 3: Senelerin eskitemediği serinin son oyunu olan Resident Evil 3’ün yenilenmiş hali, 3 Haziran 2020’de kullanıcılar ile buluştu. CAPCOM’un hem yapım hem dağıtımını üstlendiği oyunda Umbrella’ya karşı zorlu bir şavaş vermen gerekiyor.

Poly Bridge 2: Köprü inşa etmek, Poly Bridge çıkana kadar oyuncuların pek aşina olmadığı bir süreçti. Ancak Poly Bridge, tüm sinir bozuculuğu ile hayatımıza girip her şeyi alt üst etti. Bununla da yetinmeyen şirket, Mayıs 2020’de yeni oyunu Poly Bridge 2’yi çıkardı. Sinirlerine hakim olacağına inanıyorsan ve kendine gerçekten güveniyorsan bu oyunu satın alabilirsin