2020 Çin Yeni Yılı İndirimlerinde Steam’den Alınabilecek 30 TL’nin Altında 10 Oyun

2020 Çin Yeni Yılı ya da İngilizce ismiyle Lunar New Year başladı ve tabii ki her sene olduğu gibi bu sene de Steam indirimleri, ay takviminin ilk gününe denk geldi.

2020 Çin Yeni Yılı ya da İngilizce ismiyle Lunar New Year başladı ve tabii ki her sene olduğu gibi bu sene de Steam indirimleri, ay takviminin ilk gününe denk geldi. 27 Ocak 2020 saat 21:00’e kadar devam edecek indirimler sayesinde alabileceğin 30 TL’nin altındaki oyunları senin için derledik.

Portal Bundle

Eğer bulmaca – zeka türünde oyunları seviyorsan Portal Bundle tam sana göre. Oyun, akıcı olay örgüsüyle seni hikayeye bağlayacak. Keyifli ve zorlayıcı bulmacalar seni bekliyor. Ayrıca seri halinde satıldığı için hem ilk hem de ikinci oyuna sahip olabileceksin. Portal Bundle’ın indirimli Steam satış fiyatı 28 TL.

Left 4 Dead 2

Valve tarafından piyasaya sürülen ve yıllardır zombi oyunları arasında en sevilen seri olmayı başaran Left 4 Dead’in 2. oyununu uygun bir fiyatla Lunar New Year etkinliği kapsamında satın alabilirsin. Kült zombi oyununda 4 kişi ile hayatta kalma çabası veriyorsun. Arkadaşlarınla beraber 4 kişilik bir ekip oluşturabileceğin gibi yapay zekayla da ekip olup Left 4 Dead 2’nin keyfini çıkarabilirsin. Zorlu ve eğlenceli haritalar ile zevkli savaş dinamikleri, Left 4 Dead 2’de seni bekliyor. Takım oyunu sevenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Left 4 Dead 2’nin Lunar New Year kapsamında 19 TL.

Euro Truck Simulator 2

Simülasyon oyunları ülkemizde en çok sevilen oyun türlerinden. Tır simülasyonu olan Euro Truck Simulator 2’nin ise kendine sadık bir kitlesi bulunuyor. Sen de bu oyunla Avrupa’nın otoyollarında dilediğin gibi direksiyon sallayabilirsin. Üstelik genişleme paketleriyle Türkiye’nin de içinde bulunduğu Karadeniz ülkeleri oyuna dahil edildi. Milyonlarca kilometreyi tırla katedebileceğin Euro Truck Simulator 2’nin satış fiyatı 10 TL.

Mount & Blade: Warband

Türk oyun şirketi TaleWorlds tarafından geliştirilen Mount & Blade Warband, 2010 yılında piyasaya sürülmüştü. Kendi ordunu yönetip savaşlara girmeni sağlayan oyun, rol yapmaya hevesliysen tam sana göre. Üstelik Çin Yeni Yılı kapsamında 30 TL’nin altına inmiş durumda! Topraklarını genişletip krallıkları fethetmek ve aksiyon dolu savaşlara katılmak için zaman kaybetme. Türkiye’nin oyun konusunda medarıifratiharı Mount & Blade: Warband’ın satış fiyatı 10 TL.

Black Desert Online

Black Desert Online çok oyunculu savaş arenasında rol yapma oyunu. Çok geniş haritaları sana sınırsız seçenek sunuyor. Birçok yeni kasaba ve insan keşfetme imkanı senin elinde. Avlanabilir, savaşlara katılabilir ya da kendi evini inşaa edebilirsin. Oyunda hayvan evcilleştirmek ve çiftlik kurmak gibi birçok seçenek de bulunuyor. Black Desert Online’ın satış fiyatı sadece 12 TL.

Rocket League

Hem araba sürüp hem futbol oynamak istiyorsan Rocket League tam sana göre. Online ya da offline müsabakalara katılıp kendini çok çekişmeli mücadelelerin içinde bulabilirsin. Arabanı özelleştirme ve güçlendirme imkanlarına da sahipsin. Karşılaşabileceğin en rekabetçi ve en eğlenceli araç oyunu Rocket League’in Steam satış fiyatı 16 TL.

The Long Dark

The Long Dark, jeomanyetik felaket sonrası buzullarla kaplı bir haritada geçiyor. Doğayla baş başasın ve hayatta kalmak senin elinde. Düşünerek, keşfederek ve doğayla savaşarak hayata kalmaya çalışacaksın. Güzel efektleri ve ilgi çekici hikayesiyle seni kendine bağlayacak bir oyun olan The Long Dark’ın satış fiyatı 25 TL.

Conarium

Tüylerini ürpertecek kadar güçlü Türk yapımı bir oyunla karşındayız. Doğanın sınırlarına karşı koymaya çalışan 4 bilim adamının hikayesini anlatan oyunda kendini hikayenin içinde bulacaksın. Gerilimi ve heyecanı üst düzeyde hissedeceğin Conarium, uygun fiyatıyla seni bekliyor. Conarium’un fiyatı sadece 8 TL.

60 Seconds! Reatomized

Nükleer felaket sonrası kendini hayatta kalma mücadelesi içinde bulacağın bir oyun arıyorsan doğru yerdesin. Nükleer felaketin ardından sen ve ailen bir sığınakta mahsursunuz. Ailenin kaderi senin ellerinde. Bu nedenle 60 Seconds! Reatomized’de dışarı çıkıp güvenli bölgelerde ihtiyaçlarını araman ve ailene getirmen gerekiyor. Oyun için ödemen gereken tutar sadece 15 TL.

Don’t Starve Together

Don’t Starve’ın çok oyunculu versiyonu olan Don’t Starve Together karşında. Alışılmadık bir oyunla tanışacağına eminiz. İlginç grafikleri ve durumuna göre değişen müzikleri ile yer yer seni gerip yer yer heyecan içinde bırakacak. Arkadaşlarınla birlikte bu zorlu hayatta kalma mücadelesinden sağ çıkabileceğine inanıyorsan Don’t Starve Together, 10 TL’lik satış fiyatıyla seni bekliyor.

Bonus: Giant Machines

Büyük makinelerle oynamayı seviyorsan Giant Machines’ten memnun kalacaksın. Birbirinden büyük inşaat makinelerini kontrol et ve zorlu görevleri tamamla. Makine kullanım dinamikleri çok hoşuna gidecek. Oyunu satın alabilmek için ödeyeceğin tutar ise sadece 5 TL.

Çin Yeni Yılı İndirimlerinde Steam’den Nasıl Oyun Alınır?

Steam üzerinden oyun alabilmek için en kolay yol kart kullanmaktır. Oyuncuların dostu ininal Kart ile istediğin oyunu kolayca alabilir ve dilediğin kadar oynayabilirsin. Ayrıca anlaşmalı kurumlarımızın sana özel sunduğu ekstra indirimlerden de yararlanabilirsin.