Sevgiliyle Oynanacak En İyi Oyunlar

Her yıl şubat ayının 14’ünde olduğu gibi bu yıl da Sevgililer Günü geldi çattı. Ancak aklına henüz bir Sevgililer Günü hediyesi gelmemiş olabilir.

Her yıl şubat ayının 14’ünde olduğu gibi bu yıl da Sevgililer Günü geldi çattı. Ancak aklına henüz bir Sevgililer Günü hediyesi gelmemiş olabilir. Senin için sevgiline hediye edebileceğin ve beraber oynayıp yeni bir maceraya katılabileceğin en iyi oyunları derledik. Hazırsan başlayalım.

Don’t Starve Together

Sevgilinle birlikte eğlenceli bir maceraya atılmaya hazır ol! Sürükleyici müzikleri ve hikayesiyle Don’t Starve Together, seni ve sevgilini hayatta kalma mücadelesine sokacak. Kurtulmanın tek yolu ise sevgilinle birlikte hareket edip zorlu şartlara direnmek.

Sims 3

Sims Serisi’nden bahsetmezsek olmaz. Eğer sevgiliniz oyun dünyası ya da Sims evreni ile ilgili değilse oyunun basit mekaniklerinden kısaca bahsederek ilgisini çekebilirsin. Çok seçenekli yaşam simülasyonu olan Sims 3, sevgilinle beraber bir hayat kurmana olanak tanır. Evin en ufak detaylarına ya da karakterlerin hayatına sevgilinle beraber kolayca yön verebilirsin. Sims 3, zevkli bir oyun oynamanız ve yuvanızı kurmanız için sizi bekliyor.

Trine

Sevgilinle birlikte zorlu bulmacalardan ve labirentlerden kurtulmaya hazır mısın? Büyülü ormanda her birinizin ayrı ayrı yetenekleri, özellikleri ve ekipmanları olacak. Bunları zorlu durumlardan kaçmak için doğru şekilde kullanabileceğinize güveniyor musun? Yapabileceğine inanıyorsan Trine tam sana göre!

Stardew Valley

Sevgilinle birlikte bir çiftlik evi kurma hayaline sahipsen bu oyun tam size göre. Stardew Valley, simülasyon rol yapma oyunu türünden hiç beklemeyeceğin gerçekçi özellikleriyle seni ve sevgilini bekliyor. Stardew Valley içerisinde sevgilinle yapabileceklerinin adeta sınırı yok. Beraber evinizi dekore edebilir ya da hayvan alıp onları yetiştirdikten sonra ürünlerden çeşitli faydalar sağlayabilirsin. Dilediğin ürünü tarlanda yetiştirip dilersen satabilir ya da hayvanlarını geliştirmek için kullanabilirsin.

Terraria

Terraria’da ilk olarak sevgilinle beraber karakterini oluşturmalısın. Devamında ikinizi hiç beklemediğiniz, alışık olmadığınız bir şey bekliyor. Herkese aynı haritaları ve dünyaları sunan oyunlardan sıkıldıysanız bu bilgi sizi daha da mutlu edecek. Terraria, karakter seçimlerinize göre size özel bir dünya oluşturuyor. Oluşturduğu her öge sizin seçimlerinize göre belirleniyor. Yani sizi geniş bir dünya bekliyor. Evinizi inşa edebilir, madenlerde ustalaşabilir, eşyalarınızı oluşturabilir ya da işi daha da büyütüp kendi medeniyetinizi kurabilirsiniz. Kısacası kendinizi güçlendirip zorlu düşmanları alt ederek kendi dünyanızın tek hakimi olmak sizin elinizde.

Life is Strange

Çok güzel bir hikaye ve görselliğe sahip Life is Strange 2 karşımızda. İçinizi ısıtacak hikaye moduyla sevgilini ve seni yer yer eğlendirirken yer yer de gerilimle baş başa bırakacak. Başrolde iki ana karakterin yer aldığı oyunda sevgilinle seni macera ve zorlu kararlar bekliyor.

Sevgililer Günü’nde Steam’den Nasıl Oyun Alınır?

Öncelikle oyunlardan biri senin hesabında yoksa kendin için alışveriş yapman gerekiyor. Steam hesabından oyunun sayfasını bulup “Satın al” dedikten sonra ödemeyi ininal Kart yardımı ile doğrudan yapabilirsin. İstersen de ininal Cüzdan uygulamasına girip e-pin satın alma seçeneği ile kod satın alıp Steam Cüzdan’da “Bir cüzdan kodu ya da hediye kartı kullan” sekmesine ekleyerek oyunu alabilirsin. Sevgilin için oyun almak istiyorsan da “Hediye et” seçeneğini kullanman ve yine ininal Kart ya da ininal Cüzdan aracılığı ile ödemeni yapman yeterli.