Harry Potter Serisinin Yeni Filmi, Return to Hogwarts Ne Zaman Yayınlanacak?

Sizler için bu yazımızda merakla beklenen “Return to Hogwarts” filmi ne zaman yayınlanacağı ve nereden izlenebileceği hakkındaki tüm bilgilere yer verdik.

En popüler film serilerinden biri olan Harry Potter serisinin Kasım 2001 tarihinde vizyona giren ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı” 20. yaşına girdi. Harry Potter son filmi olan “Ölüm Yadirgârları” ise 2011 yılında vizyona girmişti. Bu süreçte, Harry Potter sevenler hem serinin kendisine hem de oyuncularına büyük bir özlem yaşadı. Detayları merak uyandıran Harry Potter serisinin yeni film fragmanı HBO tarafından yayınlandı. HBO “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” özel bölümü ile Harry Potter dünyasına ve oyuncularına özleme son vermek için kolları sıvadı. “Return to Hogwarts” özel bölümü Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione) ve Rupert Grint (Weasley) üçlüsü başta olmak pek çok oyuncunun yer aldığı bir reunion başka bir deyişle yeniden birleşme olarak üretilen bir yapımdır. 
Harry Potter Return to Hogwarts Ne Zaman Yayınlanacak? “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” yapımı ile Harry Potter serisinin başlangıcının 20. yıla özel olarak oyuncu kadrosunu yeniden bir araya geliyor. Warner Bros. Harry Potter serisinin 20. yılana özel bir düzenlemenin gerçekleşeceğini daha önceden duyurmuş olsa da HBO tarafından yayınlanan fragman Harry Potter hayranları için büyük sürpriz oldu. Tüm Harry Potter hayranının merakla beklediği “Return to Hogwarts” özel bölüm olarak 1 Ocak 2022 tarihinde yayınlanacak.

Harry Potter Return to Hogwarts Nereden İzlenir?Harry Potter toplam sekiz filmi ile sinema tarihinin gişe rekorlarını kıran ve dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip film serisi niteliğini taşıyor. İlk filminden günümüze geçen 20 yıla özel olarak yayınlanacak olan “Return to Hogwarts” filmi sayesinde oyuncular serinin büyük bir bölümünün çekildiği Hogwarts setini ziyaret ederek bu büyüleyici yapımın hikayesini anlatmak için bir araya geliyorlar. 2021 yılını 2022 yılına bağlayan yılbaşı gününde yayınlanacak olan bu özel bölümün haberi HBO tarafından duyurulmuştu. Harry Potter hayranları tarafından merakla beklenen bu özel bölüm de HBO Max’te yayınlanacak. 1 Ocak 2022 tarihinde HBO Max’te izleyiciler ile buluşan “Return to Hogwarts” yapımı herhangi bir yeni Harry Potter hikayesi yer verilmiyor. Bu özel bölümde yalnızca oyuncu kadrosu ve yapımın hikayesine yönelik röportajlara yer verilecek. Bu nedenle, 2001 yılında başlayan 8 filmi ile 10 yıl süren Harry Potter serisinin “Return to Hogwarts” yapımını izlemeden önce seri hakkındaki tüm bilgilere sahip olunması oldukça önemli. ininal ile Büyüleyici İndirimler “Return to Hogwarts” yapımını izlemeden önce J. K. Rowling’in Harry Potter hikayelerine dayanan Harry Potter film serisini daha derin ve yakından incelemek isteyenler hikayelere yöneliyor. Filmleştirilmeyen ek hikayelerin de yer aldığı bu serideki hikayelere D&R mağazaları ve D&R web sitesi https://www.dr.com.tr// üzerinden sahip olabilirsiniz. ininal ile D&R mağazasından veya web sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde büyüleyici indirimler yakalayabilirsiniz. Kitaptan müzik aletlerine, kırtasiye ürünlerinden oyun konsoluna pek çok ürün çeşidinin bulunduğu D&R mağazaları ve internet sitesinden yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişlerde ininallıları 15 TL indirim fırsatı bekliyor. 1 Aralık 2021 – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak için ininallı olmanız yeterli. Siz de hemen ininallı olarak bu kampanyadan hemen faydalanabilirsiniz.