2020’nin En Popüler Espor Oyunları

Teknoloji ve internet geliştikçe, normal hayatımızda yer alan birçok alışkanlığı da internet ortamına taşımaya başladık.

Bu alışkanlıklardan biri de spor yapmak. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan ve çok daha fazlası tarafından takip edilen espor, milyar dolarların konuşulduğu bir sektör haline geldi. Esporun yarattığı pasta büyüdükçe, pastadan pay almak isteyenlerin sayısı ve rekabetin seviyesi de aynı oranda arttı. Günümüzde, 18 yaşın altındaki gençlerin bile oyun yetenekleri sayesinde milyonlarca dolar kazanmasına olanak tanıyan espor müsabakalarına olan ilgi ve yaklaşım da değişiyor. Başını Çinli, Amerikalı ve Güney Koreli esporcuların çektiği sektörde, sadece bu 3 ülkedeki esporcuların yıllık toplam kazancı 200 milyon doları aşmış durumda. Böyle bir durumda, esporcu olmak isteyen ve eğlenirken ciddi miktarlarda para kazanmayı düşünenler için en önemli konu “En çok ödül veren espor oyunları hangileri?” olmaktadır.

ininal olarak, 2019 yılında diğer espor oyunlarına göre çok daha fazla ödül dağıtan 9 espor oyununu listeledik.

Espor oyunları ile ilgili harcamalarını güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istersen, ihtiyacın olan tek şey ininal Kart. İnternetten ya da 20.000’den fazla anlaşmalı satış noktasından satın alacağın ininal Kart ile paran güvende, için rahat olur.