Bayram Harçlıklarını İyi Değerlendir: 50 TL’nin Altındaki En İyi Oyunlar

Ramazan bitti, Koronavirüs nedeniyle görüşemediğin akrabalarına ininal Kart bilgilerini gönderip harçlıkları aldın.

Sonuçta bayram gelenekleri her şeye rağmen devam ediyor ve dijitalleşen dünyada dijital harçlık yöntemine geçebilirsin. Böylece hem temas azalır hem de gelenekleri yaşatmış olursun. Harçlıklarını nasıl toplayacağını anlattığımıza göre sana eğlenceli bir oyun koleksiyonu hazırladık.

Golf It!

Arkadaşlarınla eğlenmek için en iyi seçeneklerden biri olan Golf It!, aslında adından da anlayabileceğin gibi bir golf oyunu. Birçok farklı haritada deliğe topu ilk sokan kişi olmaya çalışacağın oyun, arkadaşlarınla eğlenceli saatler vadediyor. Ayrıca oyunda sunulan kişiselleştirilebilir top seçenekleri ile eğlenceye renk katabilirsin. Ek olarak Steam Atölyesi içerisinde yer alan modlar ile farklı haritalarda da oynayabilirsin.

Prison Architect

Hapishane yönetmek ya da hapishaneden kaçmak. Aslında kulağa biraz garip gelse de Prison Architect’in temel olarak vadettiği sadece bunlar. Ancak oyuna başladığın zaman bambaşka dinamiklerle karşılaşacaksın. Hapishane işçiliği, çeteler, çete savaşları, firarlar, isyan, şartlı tahliye ve aklına gelmeyecek birçok farklı detay ile oyun, seni içine çektikçe çekecek ve zamanın nasıl akıp gittiğini anlayamayacaksın. Son olarak oyunun birçok farklı modunun olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Bu modları Steam Atölye aracılığı ile kolayca indirebilir ve maceraya farklı bir soluk katabilirsin.

Rocket League

Arena oyunları son yılların en hızlı gelişen türlerinden biri. Bu tür içerisinde Rocket League ise düşük sistem gereksinimleri ve uygun fiyatı ile en çok oynana türlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. ESL ligi de bulunan oyun, arkadaşlarınla ya da online olarak eşleşeceğin binlerce oyuncuyla arabalar ile futbol maçı yapma imkanı sunuyor.

Terraria



Açık dünya hayatta kalma türü, yıllardır Minecraft’ın adeta domine ettiği bir alandı. Bu türde birçok oyun karşına çıkmıştır. Ancak hiçbiri Minecraft’a rakip dahi olamadı. Geçen zaman içerisinde bu türde farklı bir mekanikle Terraria Steam üzerinde satışa sunuldu. İlk çıktığı süreçte kafalarda birçok soru işareti yaratmasına rağmen, kullanıcılar tarafından beğenildi ve bugünlere gelmeyi başardı. Minecraft’ın 3D görünümü yerine 2D tercih edilmesi ile Terraria, sistem açısından birçok kullanıcının erişebilmesine olanak tanıyor.

Cities: Skylines

Paradox Interactive tarafından dağıtılan ve Closssal Order tarafından geliştirilen Cities, şehir simülasyonları arasında hızla yükselmeyi başardı. Ana oyuna ek olarak onlarca farklı moda ve DLC’ler ile gelen çeşitli eklentilere sahip olan oyun, bir şehir idaresinin ne kadar zor olabileceğini gözler önüne seriyor. Özellikle süreç ilerledikçe ihtiyaçların artması ve inşaatlar konusunda zorlanılması gibi parametreler eklendiğinde Cities: Skylines, gelmiş geçmiş en iyi şehir yapma simülasyonları arasında gösteriliyor.


Bayram Harçlıklarını En Hızlı Şekilde Değerlendir

Bayram Harçlıklarını En Hızlı Şekilde Değerlendir ininal Kart aracılığı ile bayram harçlıklarını, Steam ya da aklına gelebilecek herhangi bir platformdan kolayca oyun almak için kullanabilirsin. Bunun için beğendiğin oyunu sepetine eklemen ve ödeme yapma işlemine geçmen yeterli. Burada senden ininal Kart’ına ait kart numarası ve kişisel bilgilerin talep edilecek. Bilgileri eksiksiz olarak girdikten sonra ödemeyi onaylayıp oyun oynamaya başlayabilirsin. Ayrıca ödeme seçeneğini kaydedip daha sonra herhangi bir bilgi girmeden kolayca oyun almaya devam edebilirsin. ininal Kart’ına bakiye yükleme noktalarına buradan ulaşabilirsin.