2020 Yılı En İyi Mobil Oyunlar

Cep telefonları ve tabletler, teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızda her geçen gün daha fazla yer kaplıyorlar.

Cep telefonlarımızı kullanarak müzik dinliyor, film izliyor, Facebook ve Instagram gibi ortamlarda paylaşımlarda bulunuyor ve tabii ki oyun oynuyoruz. Telefonların ve tabletlerin donanımları geliştikçe, daha güzel grafiklere ve daha detaylı senaryolara sahip oyunlara kavuşuyoruz. ininal olarak bu yazımızda 2020 yılının en iyi mobil oyunlarının listesini yaptık. Listemizde yer alan oyunları inceleyerek, kendine uygun bir oyun seçebilirsin.

PUBG Mobile

Oyunseverlerle buluştuğu 2018 yılından beri popülerliğini koruyan PUBG Mobile, tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan bir diğer oyun olarak listemize girdi. Birçok harita ve mod içeren PUBG Mobile oyununu ister tek başına, istersen de 4 kişilik bir takıma dahil olarak oynayabilirsin. En fazla 100 kişinin karşılaştığı her bir oyunda, hayatta kalan son kişi ya da takım oyunu kazanmış oluyor. PUBG Mobile oynarken en güçlü ekipmanları toplamak, rakiplere karşı önemli avantajlar sağladığı için, tüm oyuncular ekipman toplamaya çalışıyor. Güncel telefonların geneli ile oynanabilen PUBG Mobile için en az 2 GB boş alan gerekiyor.

Mobile Legends: Bang Bang

Mobil oyun listemizin ilk sırasında, 100 milyondan fazla indirmeye sahip olan Mobile Legends: Bang Bang yer alıyor. Ortalama olarak 10 dakika süren her bir mücadelede, 5’er kişilik takımlar karşılaşıyor ve rakip takımı yenmeye çalışıyor. Bu oyunun bir diğer özelliği ise, uluslararası turnuvalarının düzenlenmesi ve takımların bu turnuvalarda yer alabilmesidir. Aksiyonun bol olduğu Mobile Legends: Bang Bang tam bir strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Dosya boyutu 102 MB olan oyunu hızlıca indirebilir ve oynamaya başlayabilirsin.

Call of Duty: Mobile

Yıllardır bilgisayarların en popüler oyunları arasında yer alan Call of Duty serisi sonunda mobil cihazlara da uyarlandı. Şu an mobil oyun dünyasındaki birçok Battle Royale oyununa kıyasla daha gelişmiş grafiklere ve daha detaylı senaryolara sahip olan Call of Duty: Mobile, 5’er kişilik takımlar arasında gerçekleştirilen hızlı müsabakalardan, battle royale savaşlara kadar çok geniş bir harita ve mod çeşitliliği ile heyecanlı ve eğlenceli vakit geçirmeni sağlayacaktır. Call of Duty: Mobile, telefonda 1,5 GB civarında yer kaplıyor.

ROBLOX

2020 yılının bir diğer popüler oyunu olan ROBLOX, oyunseverlerde bağımlılık yapıyor. Hem geliştiricilerin hem de oyuncuların harita oluşturabildiği ve bu sayede sınırsız seçeneğe sahip olan ROBLOX her yaştan oyuncuları kendisine çekiyor. ROBLOX oynarken diğer oyunculara üstün gelmenin birinci yolu yetenek ve el becerisiyken, diğer seçenek ROBUX adındaki ROBLOX parası satın almaktır. ROBUX ile karakterine kıyafet ve silah gibi ekipmanlar satın alabilir ya da çeşitli yetenekler kazandırabilirsin. ininal Kart ile ROBUX satın alabilirsin

Grafikleri Minecraft ve LEGO oyunlarını andıran ROBLOX, heyecanlı ve eğlenceli vakit geçirmek için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. 92 MB boyutuyla telefonda oldukça az yer kaplayan ROBLOX güncel telefonların neredeyse tamamında sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor.

Candy Crash Saga

500 milyondan fazla indirmeye sahip olan Candy Crash Saga, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da en popüler oyunlar arasındaki yerini koruyor. “Şeker patlatma” olarak da bilinen Candy Crash Saga’da, belirli hamle sayısını geçmeden tüm şekerleri patlatman gerekiyor. Turları geçtikçe daha da zorlaşan oyunu Facebook’ta paylaşabilir ve arkadaşlarınla puan yarışına girebilirsin.

Mobil oyunlara meraklıysan ve oyun içi satın alma işlemlerini güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde yapmak istiyorsan, ininal Cüzdan tam da senin aradığın çözüm. Yaş sınırlaması olmadan, kredi kartına ya da banka hesabına gerek duymadan kullanabileceğin ininal Cüzdan’ına harçlıklarını yükleyebilir ve tüm harcamalarını güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

Oyunlar, programlar, diziler, filmler ve daha birçok ilgi çekici konudaki yazılarımızı takip etmek için ininal Blog sayfamızı ziyaret edebilirsin.