2020 Yaz Trendleri: Yaz Alışverişine Hazır mısın?

Koronavirüs nedeniyle evlerden çıkamadığımız bir bahar geçirip yaza giriş yaptık ve tabii ki yaz aylarının hareketli geçmesi bekleniyor.

2020 Yaz Trendleri: Yaz Alışverişine Hazır mısın?

Koronavirüs nedeniyle evlerden çıkamadığımız bir bahar geçirip yaza giriş yaptık ve tabii ki yaz aylarının hareketli geçmesi bekleniyor. Elbette “yeni normal” olarak adlandırılan ve hem kendimizi hem de çevremizi korumamızı sağlayan önlemleri takip etmek gerekiyor. Yine de evlere kapanıp geçirdiğimiz koca bir dönemden sonra yaza hazırlanmamak olmaz. Pandemi döneminde seni hiç yalnız bırakmayıp türlü fırsatlarla karşına çıkan ininal olarak bu kez 2020’nin öne çıkan trendlerini ve yaz alışverişinde mutlaka alman gerekenleri derledik.

Lisanslı Özel Tasarımlara Göz Atmayı Unutma


Elon Musk’ın NASA ile ortak çalışarak uzaya yeni bir araç göndermesi, 1900’lü yılların ortalarında başlayan “Uzay Yarışı”ndan bu yana ilk defa uzaya olan ilgiyi artırdı. Tabii ki bu nedenle 2020 trendleri arasında uzay ve NASA başlarda yer alıyor. Bunun dışında lisanslı farklı tematik t-shirt, short ve diğer kıyafetlere de yer veriliyor. Senelerdir en çok dinlenenler arasında kendine yer bulan AC & DC, Nirvana ve Coldplay gibi grupların t-shirt’leri bu konuda başı çekiyor. Trendyol üzerinden özel tasarımlı lisanslı ürünlere ulaşman mümkün.

Mayolar Pastel ya da Koyu Renklerde Olacak


Yaz trendleri denildiğinde plaj modasından bahsetmemek olmaz. Hemen her marka, 2020 plaj ürünlerinde pastel ya da koyu renkeri tercih ediyor. Burada öne çıkan bir diğer husus ise markaların artık gerçeklere yüz çevirmemesi ve her mayoya cep eklemesi. Böylece bir şeyleri kaybetme derdi de ortadan kalacak. Morhipo, yaz alışverişi konusunda uzun süredir çeşitli kampanyalar yapıyor. Burada yer alan mayolardan birini tercih edip plaj şıklığına cüzi bir ücret karşılığında ulaşabilirsin.

Kadınlar İçin Siyah ve Beyaz Bir Numarada


2020 kadın kreasyonları incelendiğinde siyah ve beyazın çok kullanıldığı görülüyor. Özellikle kot pantolon ve jogging şortlarla beraber siyah ya da beyaz kolsuz top’lar öne çıkıyor. Bunun dışında elbiselere de özel bir önem verilmiş. Neredeyse her markanın bralet’ler ile öne çıkmaya çalıştığı görülüyor. Tabii ki burada tercih sana kalmış; fakat geniş bir seçim yelpazesi söz konusu. Bu nedenle Hepsiburada gibi e-ticaret sitelerini tercih edip binlerce farklı ürünü görebilirsin.

Terlikler Muhtelif Ama Desenli

Tokyo terliklerle klasik tercihlerin göze çarptığı terlik alanında, uzun yıllardır sadece ayakkabı üreten şirketler ile tekstil kökenli markaların rekabeti dikkat çekiyor. Ancak bütün markaların ortaklaştığı nokta, desenli ve ergonomik tasarımlar sunmak. Bu nedenle seçim yapmak bir hayli güç. Bu nedenle yine e-ticaret sitelerini kullanman gerekiyor. Ayrıca ininal kampanyalarını takip etmeyi unutma. Böylece tahmin ettiğinden çok daha ucuza kolayca terlik alabileceksin.

2020 Yaz Alışverişi Nasıl Yapılır?

2020 yaz giyim alışverişini ininal Kart aracılığı ile internet üzerinden yapabilirsin. Kartında yeterince bakiye bulunmuyorsa bakiye yükleme noktaları ya da yollarını kullanman yeterli. Bakiye yükleme noktaları; ATM, market ve mağazalardan oluşuyor. Buralara gidip yükleme yapabilirsin. Bir diğer yöntem ise ininal Cüzdan ya da banka hesapları aracılığı ile havaledir. Bu yöntemde evden çıkmana ya da herhangi bir yere gitmene gerek yok. Sadece EFT ya da havale işlemini gerçekleştirip kartına bakiye aktarmalısın.

Kartına bakiye yükledikten sonra mağazada beğendiğin ürünler için kasaya gidip ininal Kart ile ödemeni kolayca yapabilirsin. İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsan da, ürünleri seçtikten sonra ininal Kart bilgilerini eksiksiz girmen yeterli.